PREDAVANJE I PROMOCIJA KNJIGE U POŽAREVCU 24. 10. 2017. | Preduzetništvo - MOJ IZBOR

PREDAVANJE I PROMOCIJA KNJIGE U POŽAREVCU 24. 10. 2017.

Događaji - Vesti

Nov 02

U cilju sticanja znanja o principima finansijskog poslovanja, razumevanje poslovnih finansija, i boljeg nadzora nad finansijskim upravljanjem, a sve u cilju poboljšanja ekonomskog položaja preduzetnika, održano je prvo u nizu predavanje na ovu temu u Požarevcu. U saradnji sa RPK Požarevac, Biljana Trifunović održala je preduzetnicima predavanje:

„POZNAVANJE FINANSIJA POLUGA ZA RAZVOJ POSLA KOJI RADITE“

 

Mala, mikro, srednja preduzeća i preduzetnici čine preko 99% registrovanih privrednih subjekata u Srbiji. Bez obzira na ogroman broj registrovanih privrednih subjekata koja su po veličini razvrstana u mala i mikro pravna lica, njihovo učešće u stvaranju profita i dobiti je malo.

Profit, i dalje u najvećoj meri ostvaruju veliki sistemi.

Tri osnovna razloga, zašto mali privredni subjekti slabo napreduju ili stagniraju, činjnica je da je veliki broj istih u blokadi jeste:

  • Slabo uključivanje vlasnika u finansije svog posla;
  • Nedovoljna marketinška aktivnost i
  • Rukovođenje – međuljudski odnosi.

U cilju, da pomogne privrednicima, svoje višedecenijsko znanje iz oblasti finansija i poreza, Biljana Trifunović napisla je knjigu

„PREDUZETNIŠTVO – MOJ IZBOR“

Autorka je u knjigu pretočila svo svoje iskustvo, i još važnije iskustvo koje su imali njeni brojni klijenti i poslovni partneri. Knjiga je napisana jednostavnim jezikom i razumljiva je i dostupna svima bez obzira na predznanje. Takođe, primenljiva je za sve vrste delatnosti, jer na prijemčiv način uz brojne primere iz dobre i ne tako dobre prakse dala je odgovor na tri ključna pitanja na koje treba ekonomija da da odgovor:

  • Šta
  • Kako
  • Za koga

U Sali hotela Dunav u Požarevcu, gde je održano predavavanje, okupili su se brojni požarevački privrednici. Tom prilikom prvi put predstavljna je i knjiga prisutnima.

Deo atmosfere iz Požarevca dočaraće vam i slike u prilogu.

 

Poruči knjigu

Knjiga: Preduzetništvo MOJ IZBOR

Svi primeri i iskustva o kojima u knjizi govorim jesu istiniti, nijedan nije izmišljen; i imena nekih ljudi sam čak navela, dok imena drugih nisu navedena samo zato što oni to nisu želeli…

Follow

About the Author

Diplomirani sam ekonomista, sa bogatom biografijom iz oblasti realne ekonomije. Pišem stručni blog www.biljanatrifunovicifa.com. Predavač sam iz oblasti spoljne trgovine i deviznog poslovanje. Redovno držim treninge u PK Beograd, RPK Novi Sad, kao i u organizaciji firme „IFA“ d.o.o., Beograd. Aktivno radim za veliki broj domaćih i stranih kompanija konsalting iz oblasti spoljne trgovine i deviznog poslovanja, sa posebnim naglaskom na aktivno oplemenjivanje i reeksportnu doradu.