Poziv na predavanje: Beograd 6.11.2017 - Biljana Trifunović -Poslovni konsultant

Poziv na predavanje: Beograd 6.11.2017

PK Srbije – Sektor preduzetništva i dipl ecc Biljana Trifunović pozivaju sve vlasnike, direktore i preduzetnike da prisustvuju besplatnom predavanju  06. 11. 2017. u PKS, u Beogradu, ul. Resavska 13, sa početkom u 12h:

„POZNAVANJE FINANSIJA POLUGA ZA RAZVOJ POSLA KOJI RADITE“

Zašto su preduzetnici avangarda svetske i domaće privrede?
Zato što su spremni na promene, inovacuju i stalno usavršavanje!

Biti preduzetnik nije lako.

Važan korak u radu i razvoju postojećeg posla je poznavanje finansija.
Pored svih znanja i kompetencija, menadžer i vlasnik privrednog subjekta treba stvarno da upravlja svojim finansijama i da na taj način povećava profitabilnost poslovanja.

Finansije su „srce vašeg posla” ne prepušta se u potpunosti knjigovodstvu
„KNJIGOVOĐA – KROJI OD DONETOG MATERIJALA“.

Dobro upravljanje sredstvima (novcem, zalihama….) je jedan od najvažnijih poslova direktora i vlasnika. Za donošenje dobrih finansijskih odluka, potrebni su alati kojima možete da proverite ekonomičnost odluke.

Predavanje će održati dipl ecc Biljana Trifunović, autor knjige PREDUZETNIŠTVO – MOJ IZBOR. Gospođa Trifunović je direktorka i suvlasnica preduzeća „IFA“ d.o.o., Beograd. Više od tri decenije je i sama preduzetnik, ali je i predavač brojnih seminara. Edukacija je prirodan proces prenošenja sakupljenog i primenjenog znanja u praksi, predavač je i u PK Srbije, Komore Beograda, Novog Sada, Požarevca, Valjeva. Autor je stručnog bloga: www.biljanatrifunovicifa.com

PRIJAVITE SE NA VREME.
DOBIĆE ODGOVORE NA NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA: : Kako? Zašto? Gde?

KAKO: ću realizovati novu ideju;
KAKO: ću sam/a napraviti biznis i marketing plan
KAKO: ću doći do dodatnih sredstava za finansiranje

ZAŠTO: je važno da dobro poznajem svoje finansije
ZAŠTO: da radim vanredne popise robe/materijala
ZAŠTO: da se umrežavam i povezujem u udruženja

GDE: da se informišem o propisima
GDE: da se obratim za pomoć i konsultacije

Nakon predavanja, koje će trajati 1h, biće predstavljena knjiga PREDUZETNIŠTVO – MOJ IZBOR. O knjizi pored autorke  govoriće  recenzenti: gospođa Dr Sanja Popović-Pantić, predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije i naučna saradnica u Institutu „Mihajlo Pupin“ i gospođa Bojana Vukosavljević.

Predavanje će se održati dana 06. 11. 2017. godine sa početkom od 12h do 14h u prostorijama PK Srbije, Beograd, ul. Resavska 13.
Broj mesta je ograničen zato je obavezna registracija – prijava za prisustvovanje.

Days
Hours
Minutes
Seconds

Biljana Trifunović

About the Author

Biljana Trifunović

Diplomirani sam ekonomista, sa bogatom biografijom iz oblasti realne ekonomije. Moj zadatak, moj posao, je da drugim preduzetnicima budem vetar u leđa, da im pomažem da se što lakše snađu i primene propise u svom poslovanju. Moj životni stav je da se posao pokreće i radi zbog zarade. Obožavam da platim veliki porez, znači zaradila sam, ali nikako ne i kaznu. Zato se maksimalno trudim da privrednike što više upoznam sa propisima, i da ih primenjuju, iz jednog osnovnog razloga, da se oslobode straha od eventualne kazne.​ Pišem stručni blog www.biljanatrifunovicifa.com. Predavač sam iz oblasti spoljne trgovine i deviznog poslovanje. Redovno držim treninge u PK Beograd, RPK Novi Sad, kao i u organizaciji firme „IFA“ d.o.o., Beograd. Aktivno radim za veliki broj domaćih i stranih kompanija konsalting iz oblasti spoljne trgovine i deviznog poslovanja Izrada studija o transfernim cenama je aktivnost kojoj se apsolutno posvećujem u prvoj polovini godine.

Follow Biljana Trifunović:

Knjiga: Preduzetništvo MOJ IZBOR

Svi primeri i iskustva o kojima u knjizi govorim jesu istiniti, nijedan nije izmišljen; i imena nekih ljudi sam čak navela, dok imena drugih nisu navedena samo zato što oni to nisu želeli…