O meni - Biljana Trifunović -Poslovni konsultant

Jedan preduzetnički pozdrav,

Dobro došli,

Preduzetnik sam postala mnogo pre nego što sam postala diplomirani ekonomista, supruga, majka. Sa indeksom Ekonomskog fakulteta dobila sam i rešenje za preduzetničku radnju za knjigovodstvo, dopunsku delatnost, jer sam bila redovan student. Za početak, želim da znate da sam preduzetnik po izboru, zato što to volim, živim, to je moj stil života.

PREDUZETNIŠTVO moj izbor

Izveštaj DI - 2 sa praktičnim primerima

Sve vreme, moj zadatak, moj posao, je da drugim preduzetnicima budem vetar u leđa, da im pomažem da se što lakše snađu i primene propise u svom poslovanju. Moj životni stav je da se posao pokreće i radi zbog zarade. Obožavam da platim veliki porez, znači zaradila sam, ali nikako ne i kaznu. Zato se maksimalno trudim da privrednike što više upoznam sa propisima, i da ih primenjuju, iz jednog osnovnog razloga, da se oslobode straha od eventualne kazne.

Vlasnik sam preduzetničke radnje BILJANA TRIFUNOVIC PR Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem, ali sam i suvlasnik i direktor preduzeća IFA – INTERNACIONAL FINANCIAL AGENCY d.o.o, Beograd.

Privrednicima pomažem na razne načine, u zavisnosti od njihovih potreba, kroz:


Biljana Trifunovic

Predavanja, seminari i konsalting

Predavač sam iz oblasti spoljne trgovine, deviznog poslovanja i poreza. Firmu vidim kao celo, živo biće gde su sve funkcije povezane i važne. Oblast u kojoj sam ekspert je prepletena i međusobno povezana jedna sa drugom, baza svega pomenutog su finansije, sa kojima sam počela svoju profesionalnu karijeru.

Redovno držim treninge i u organizaciji firme „IFA“ d.o.o, Beograd, kao i u organizaciji Privredne komore Srbije, PK Beograda, RPK Novog Sada, Požarevca, Valjeva, Čačka i dr.

Prve  seminare počela sam da držim još davne 1994. godine.

25

Godina iskustva

252

Autorskih seminara

3259

Zadovoljnih polaznika


Da vi sa vašim poslom budete zadovoljni i srećni to je vaš zadatak. Moj je da vam pomognem u tome.

Obrazac P1 - potraživanje iz inostranstva

Pored diplome Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, posedujem licencu Ovlašćenog računovođe, Revizora i Ovlašćenog lica za zabranu pranja novca i finansiranja terorizma.

Spisak diploma i licenci koje sam stekla i stičem i dalje u neformalnom obrazovanju previše je dug da bi nabrajala.

Učesnica sam na mnogimmeđunarodnim projektima koji imaju za cilj osnaživanje i razvoj preduzetništa. Trenutno radim na prjektu „Buđenje digitalnog preduzetništva – od novih oblika ranjivosti na tržištu rada do ekonomski osnaženih žena“, a koji realizuje Udruženje poslovnih žena Srbije. Projekat je podržan od strane Agencije Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena u Srbiji (UN Women) u okviru projekta „Ključni koraci ka rodnoj ravnopravnosti“, koji finansira Evropska unija.

Nagrađena  sam prestižnom nagradom  „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“  za razvoj ideja i investicije u inicijativu i pregalaštvo u poduzetničkom stvaralaštvu u Srednjoj i Jugositočnoj Evropi/.  Dobtnica sam  nagrade  Cvet uspeha – za Ženu Zmaj od strane Udruženja poslovnih žena Srbije.

U decembru 2018. održan je Prvi svetski kongres preduzetnika, imala sam čast da sa još dve firme predstavljam Srbiju na Kongresu.