Internet je danas za posao važan – kao asepsol za dezinfekciju - Biljana Trifunović -Poslovni konsultant

Internet je danas za posao važan – kao asepsol za dezinfekciju

Očistite propuste u poslovanju. Internet nam pomaže u tome.

Danas više nego ikada, internet i društvene mreže pomažu nam da koliko toliko održimo pre svega svoje kontakte sa ljudima, ali i posao.
Činjnica je da veliki broj delatnosti sada prinudno ne funkcioniše.
Ali ima poslova koji u otežanim okolnostima ipak nastavljaju da funkcionišu.

Za sada strukovne organizacije i predstavnici privrednika upućuju apele Vladi za pomoć privredi, pre svega malim privrednicima i delatnostima koje su najviše ugrožene.

Veliki broj poslova, ipak veoma je teško odraditi. Privrednici se pitaju hoće li biti pomeranja rokova za dostavljanje određenih izveštaja prema državnim organima, pre svega PU i NBS.

Odgovora nema ni u najavi.

Idealno vreme je da sada upotpunite svoje znanje od kuće. Da vidite da li ste imali neku od obaveza prema NBS ali niste znali za nju.

Ili ste znali, a mislili da nije tako važno. Odavno je sve postalo važno.

Pitajte svoje kolege koliko je njih platilo kaznu zato što nisu na vreme dostavili  NBS neki od izveštaja. Mislili su da mogu kada „stignu od drugih važnijih poslova“ da dostave i te papire. Na žalost stigle su kazne.

Prvi rok za dostavljanje izveštaja prema NBS je uskoro 10. april 2020. godine.

To jesu statistički izveštaji. Ne plaća se nikakav dodatni porez. Jednostavno državi je potrebno da zna koje spoljnotrgovinske poslove obavlja privreda u Srbiji i van nje.
Za sve vas koje zanima kako dostaviti izveštaje NBS imate priliku da se od kuće informišete i izvršite svoju obavezu.

Zašto online radionice?

Znate i sami da je okupljanje zabranjeno. Ukinut je gradski i međugradski prevoz.

​Želite da uradite što je do vas. Ne želite da plaćate kazne vi ili vaši klijenti. Želite da unapredite svoje znanje?

Želite da napredujete na poslu?

Želite da aktuelnim i budućim klijentima ponudite uslugu plus.

Nemate koga da pitate,  propisi su komplikovani, vi  znate da trebate da ih poštujete i primenjujete.

Znate koje su posledice greške i propuštenih termina.

Sve vas to muči.

Niste u prilici da dođete na seminar.

Rešenje je online seminar!

Upoznajte se detaljnije sa mojom ponudom OVDE

 

Biljana Trifunović

About the Author

Biljana Trifunović

Diplomirani sam ekonomista, sa bogatom biografijom iz oblasti realne ekonomije. Moj zadatak, moj posao, je da drugim preduzetnicima budem vetar u leđa, da im pomažem da se što lakše snađu i primene propise u svom poslovanju. Moj životni stav je da se posao pokreće i radi zbog zarade. Obožavam da platim veliki porez, znači zaradila sam, ali nikako ne i kaznu. Zato se maksimalno trudim da privrednike što više upoznam sa propisima, i da ih primenjuju, iz jednog osnovnog razloga, da se oslobode straha od eventualne kazne.​ Pišem stručni blog www.biljanatrifunovicifa.com. Predavač sam iz oblasti spoljne trgovine i deviznog poslovanje. Redovno držim treninge u PK Beograd, RPK Novi Sad, kao i u organizaciji firme „IFA“ d.o.o., Beograd. Aktivno radim za veliki broj domaćih i stranih kompanija konsalting iz oblasti spoljne trgovine i deviznog poslovanja Izrada studija o transfernim cenama je aktivnost kojoj se apsolutno posvećujem u prvoj polovini godine.

Follow Biljana Trifunović:

Knjiga: Preduzetništvo MOJ IZBOR

Svi primeri i iskustva o kojima u knjizi govorim jesu istiniti, nijedan nije izmišljen; i imena nekih ljudi sam čak navela, dok imena drugih nisu navedena samo zato što oni to nisu želeli…