GLAMUROZNO VEČE CVET USPEHA I PREDSTAVLJANJE KNJIGE | Preduzetništvo - MOJ IZBOR

GLAMUROZNO VEČE CVET USPEHA I PREDSTAVLJANJE KNJIGE

Događaji - Vesti

Nov 02

U Operi i teatru „Madlenianum“ jedanaesti put po redu dodeljena su priznanja najboljim preduzetnicama u Srbiji „Cvet uspeha za ženu zmaja“.

Titulu „žena zmaj“, ove godine ponelo je devet preduzetnica od 24 nominovanih iz cele zemlje. Cilj nagrade je afirmacija uspešnih preduzetnica i vidljivost njihovog doprinosa ekonomskom razvoju Srbije. Priznanjem najuspešnijima skreće se pažnja javnosti na veliku pokretačku snagu ženskog preduzetništva.

Do sada je nagradu dobilo 112 žena i mnogima je ovo snažan podsticaj da istraju u razvoju sopstvenog biznisa, a ujedno doprinosi i njihovoj afirmaciji.

Jedna od dobitnica  prestižne nagrade „Cvet uspeha za ženu zmaja“, sam i ja Biljana Trifunović. Nagradu sam dobila 2015. godine.

Preduzetništvo se neguje i razvija od malih nogu.  Veliku pomoć i podršku, ne samo na ovoj manifestaciji, pružaju  drage devojčica koje već sada znaju da preduzetništvo može biti sjajna karijerna opcija. One su odlični đaci, preduzimljive, okretne i šarmantne, pa svaki “Cvet uspeha” čine lepšim svojim osmesima i energijom.

Na ovogodišnjoj manifestaciji “Cvet uspeha”, značajno mesto i pažnju imala je i knjiga „PREDUZETNIŠTVO – MOJ IZBOR“. Knjiga je imala poseban tretman jer su je promovisale predivne devojčice.

Preuzeto sa sajta http://poslovnezene.org.rs/2017/10/upoznajte-ovogodisnje-zmajice-medju-preduzetnicama/

Poruči knjigu

Knjiga: Preduzetništvo MOJ IZBOR

Svi primeri i iskustva o kojima u knjizi govorim jesu istiniti, nijedan nije izmišljen; i imena nekih ljudi sam čak navela, dok imena drugih nisu navedena samo zato što oni to nisu želeli…

Follow

About the Author

Diplomirani sam ekonomista, sa bogatom biografijom iz oblasti realne ekonomije. Pišem stručni blog www.biljanatrifunovicifa.com. Predavač sam iz oblasti spoljne trgovine i deviznog poslovanje. Redovno držim treninge u PK Beograd, RPK Novi Sad, kao i u organizaciji firme „IFA“ d.o.o., Beograd. Aktivno radim za veliki broj domaćih i stranih kompanija konsalting iz oblasti spoljne trgovine i deviznog poslovanja, sa posebnim naglaskom na aktivno oplemenjivanje i reeksportnu doradu.