Freja forum radionica 11.11.2017 - Poznavanje svojih finansija - Biljana Trifunović -Poslovni konsultant

Freja forum radionica 11.11.2017 – Poznavanje svojih finansija

Na ovogodišnjem Freja forumu koji će se održati u Tuzli (B&H) 11. 11. 2017. godine održaću radionicu na temu: Poznavanje svojih finansija.

Izvod iz najave radionice:

Workshop 4: Knowing your own finances (Ms. Edisa Sijerčić, „Partner“ micro-credit foundation/BH; Ms. Biljana Trifunović, IFA International Consulting/RS)

Freja Forum je nominovan za Nobelovu nagradu 2017 godine.

Freja Forum je forum za jačanje kapaciteta društvene strukture kroz razvoj neprofitnih organizacija organizacije na Zapadnom Balkanu, Turskoj i Švedskoj.

Detalje o programu i samoj radionici možete pogledati na ovom linku: Freja Forum 2017 Tuzla (B&H)

Vidimo se u Tuzli,
Biljana Trifunović

Biljana Trifunović

About the Author

Biljana Trifunović

Diplomirani sam ekonomista, sa bogatom biografijom iz oblasti realne ekonomije. Moj zadatak, moj posao, je da drugim preduzetnicima budem vetar u leđa, da im pomažem da se što lakše snađu i primene propise u svom poslovanju. Moj životni stav je da se posao pokreće i radi zbog zarade. Obožavam da platim veliki porez, znači zaradila sam, ali nikako ne i kaznu. Zato se maksimalno trudim da privrednike što više upoznam sa propisima, i da ih primenjuju, iz jednog osnovnog razloga, da se oslobode straha od eventualne kazne.​ Pišem stručni blog www.biljanatrifunovicifa.com. Predavač sam iz oblasti spoljne trgovine i deviznog poslovanje. Redovno držim treninge u PK Beograd, RPK Novi Sad, kao i u organizaciji firme „IFA“ d.o.o., Beograd. Aktivno radim za veliki broj domaćih i stranih kompanija konsalting iz oblasti spoljne trgovine i deviznog poslovanja Izrada studija o transfernim cenama je aktivnost kojoj se apsolutno posvećujem u prvoj polovini godine.

Follow Biljana Trifunović:

Knjiga: Preduzetništvo MOJ IZBOR

Svi primeri i iskustva o kojima u knjizi govorim jesu istiniti, nijedan nije izmišljen; i imena nekih ljudi sam čak navela, dok imena drugih nisu navedena samo zato što oni to nisu želeli…